Flere og flere af Danske Banks kunder bruger mobilbanken til at pleje deres investeringer. Derfor rykker June nu teltpælene op og flytter til mobilbanken.

Din investering fortsætter helt uden ændringer, og June vil fortsat være den enkle, digitale investeringsløsning med de lave omkostninger, som du kender – fremover hedder adressen blot Danske Mobilbank.

Hvornår flytter June til mobilbanken?

June flytter ad to omgange: Den 24. oktober 2023 lancerer vi June i mobilbanken for nye investorer, og fra den 15. maj 2024 gælder det alle, der har investeret i June før den 24. oktober 2023.

Hører du til den sidste gruppe, skal du altså fortsætte med at bruge June-appen og June.dk indtil den 15. maj 2024. Det betyder samtidig, at du har god tid til at gøre dig klar til ændringen, f.eks. downloade mobilbank-appen, hvis det er nødvendigt.

Hvad betyder ændringen for dig?

Har du investeret i June før den 24. oktober 2023, har vi sendt et brev til dig med oplysninger om, hvad ændringen helt konkret betyder for dig, og hvad du eventuelt skal gøre for at fortsætte med June i mobilbanken. Plejer du at modtage post fra Danske Bank i e-Boks, finder du brevet dér.

Er June det eneste produkt, du har i Danske Bank, kan du sagtens fortsætte med June i mobilbanken. Du skal blot installere mobilbank-appen inden den 15. maj 2024 – og så er du klar. Læs mere i vores brev.

Mulighed for investering i fonde med ansvarlige og/eller bæredygtige investeringsformål i det ”nye” June

Med lanceringen i mobilbanken bliver Junes udvalg af investeringsmuligheder udvidet med en række nye fonde der har højere fokus på miljømæssige og/eller sociale forhold. Fondene kaldes Global Ansvarlig Portefølje.

Er du interesseret i investere i de nye fonde med større fokus på miljømæssige og/eller sociale forhold, får du mulighed for det, når du får adgang til June i mobilbanken. På det tidspunkt vil du kunne opdatere din investeringsprofil, som også vil omfatte dine mulige præferencer for at investere med et mere ansvarligt fokus. Du vil på baggrund af de opdaterede oplysninger få en ny investeringsanbefaling fra June, der svarer til din investeringsprofil.

Er du erhvervskunde?

Som erhvervskunde skal du være særligt opmærksom på, at din June-aftale opsiges pr. 15. maj 2024. Din June-investering fortsætter selvfølgelig uændret, men fremover skal du administrere den på en anden måde end i dag. Det kan du læse meget mere om i det brev, vi har sendt i e-Boks.

Hvordan kommer du i gang med June i mobilbanken?

Du finder June i mobilbanken via ”Investering” i den øverste menulinje. Her trykker du på ”Services”, hvor vi har samlet alle investeringsmulighederne i mobilbanken. Hvis du har investeret i June før den 24. oktober 2023, så husk, at du først får adgang til June i mobilbanken fra den 15. maj 2024.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål, er vi som altid klar til at hjælpe dig på junesupport@danskebank.dk og 45 12 22 30.

 

 

 

Dette er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negativt.

Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Vi henviser dig til at læse prospektet og dokumentet med central information, inden du træffer en endelig investeringsbeslutning. Et sammendrag af investorrettigheder er tilgængeligt på dansk og engelsk og kan sammen med mere information om fondens bæredygtighedsrelaterede egenskaber findes her ved at klikke på den relevante fond og derefter på linket under FONDSDOKUMENTER (INVESTORRETTIGHEDER). Danske Invest Management A/S kan beslutte at opsige aftalerne, som er indgået med Danske Bank henblik på markedsføring af fondene.