Er du stadig ikke skiftet til MitID? Så læs med nedenfor.

Som du måske allerede ved, så er alle offentlige myndigheder og private virksomheder ved at skifte fra NemID til MitID. Det gælder selvfølgelig også June.

Her er derfor nogle vigtige datoer, hvis du endnu ikke har skiftet til MitID:

 

  • Fra den 30. juni 2022 kan du ikke længere bruge NemID Nøglekort (papkortet), når du logger på june.dk. Du kan godt bruge NemID-appen et stykke tid endnu.
  • Fra den 31. oktober 2022 kan du ikke længere bruge NemID, når du logger på june.dk.
  • Fra den 1. november 2022 skal du bruge MitID til at logge på june.dk.

 

June appen er ikke berørt af dette. Her skal du fortsat logge på, som du plejer.

Hvis du endnu ikke er helt fortrolig med at bruge MitID, er der hjælp at hente på danskebank.dk/mitid-hjælp. Du kan bl.a. se, hvad du skal gøre, hvis du glemmer dit bruger-ID eller din pinkode.

Hvis du skifter til MitID inden den 1. november 2022, skal du stadig beholde dit NemID, da der er steder, hvor du skal bruge det, selvom du har MitID.

Læs mere om MitID

 

 

Dette er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning.

Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Vi henviser dig til at læse prospektet og central investorinformation, inden du træffer en endelig investeringsbeslutning. Prospekt, central investorinformation og information om klagehåndtering (investorrettigheder) for de fire June fonde er tilgængeligt på dansk og engelsk og kan findes her.

Danske Invest Management A/S kan beslutte at opsige aftalerne, som er indgået med Danske Bank med henblik på markedsføring af June fondene.