Med June er investering blevet et ”piece of cake”. Værs’go - tag et stykke.

Undersøgelser viser igen og igen, at der især er tre ting, der afholder danskerne fra at investere deres opsparinger. Det er nemlig en udbredt fordom, at investering er både besværligt, meget risikabelt og kun relevant for de meget rige. På en måde er alle tre ting korrekt – investering kan være meget besværligt, højst risikabelt og kræve meget store beløb at starte med. Men sådan behøver det ikke være.

Men med June er det ingen af delene.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Væk med alt det besværlige

Når du investerer med June, er det dig, der har kontrollen. Der er ingen møder eller papirarbejde, og June har tid, når du har tid. Når du har besvaret nogle spørgsmål om din økonomi og dine forventninger at investere, beregner Junes algoritme hvilken investeringsfond, der passer til dig og din økonomi. Hvis du vil acceptere anbefalingen, kan du oprette din profil og gå i gang med at investere. Det hele tager ca. 10 minutter.

 

Jamen hvad så med risikoen?

En af de ting, June spørger om, er, hvor høj risiko du er tryg ved at tage. Du kan vælge mellem fem forskellige niveauer fra meget lav til meget høj. Det er vigtigt at vælge en risiko, som du kan sove trygt med om natten, og som giver dig udsigt til et potentielt afkast, du er tilfreds med. I tvivl om din risiko? Tag Junes test her.

 

Men skal jeg ikke være halvvejs millionær, før det giver mening?

Med June behøver man ikke have en stor pulje penge for at starte sin investering. Man kan nemlig nemt opsætte en fast månedlig investering, og på den måde løbende opbygge en investering. Det mindste beløb man kan investere er 100 kr., så der skal ikke meget til for at komme i gang.