Kan man have sine penge investeret – og alligevel have fleksibilitet? Ja, med June er det nemt.

Med June mister du ikke din fleksibilitet, selvom dine penge er investeret.

Når du investerer med June, er dine penge ikke låst. De er investeret i en June-fond, som via underliggende fonde placerer pengene i aktier og obligationer. Selvom vi anbefaler dig altid at forblive tro mod den tidshorisont, du har valgt (3 år eller mere) – så har du friheden til, til en hver tid, at bede June om at sælge dine investeringer til den gældende værdi og trække dine penge ud. Det kan enten være lille del af investeringen eller det hele.

Det tager fem bankdage fra du beder om at få solgt noget af din investering, til pengene står på den konto, du angiver. Og der er ikke noget gebyr ved at trække penge ud.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 


Med June er der ingen handelsomkostninger – det vilsige, at det ikke er noget gebyr forbundet med at sætte mere ind, eller sælge en del af din investering og trække penge ud.

 

Sæt penge ind løbende

En anden fleksibel fordel ved June er muligheden for at investere mere, når du har lyst. Der er ikke noget gebyr for at sætte flere penge ind i June – så selv løbende investering af små beløb, kan give mening.

Det betyder, at du ikke behøver vente, til du har samlet en stor pose penge sammen, før du kan investere. Med June kan du nemlig overføre helt ned til 100 kr. om måneden, og på den måde lave et abonnement på din investering.

Udover at være nemt, så er automatiske indbetalinger også en af de mest effektive måder at spare mere op på, ifølge adfærdsekspert Pelle Guldborg Hansen.


Vil du også investere?