Hvordan bliver man en superfar som James Eckhouse? Vi har spurgt legenden selv, hvad der er hans hemmelighed.

I vores nye kampagne ”Dad Talks med James Eckhouse” giver den amerikanske skuespiller de unge danske voksne en faderlig opsang. Han har nemlig hørt, at de ikke er så gode til at tage vare på deres opsparing – og det vil han gerne gøre noget ved (SPOILER: ja, han siger, du skal overveje at investere den).

Men sådan en rigtig superfar som James Eckhouse, der selv har to voksne sønner, må da også have nogle gode råd til, hvordan de unge voksne danskere, selv kan blive superforældre? Vi spurgte ham, og han var selvfølgelig klar til at indvie os – og dig – i hans hemmeligheder.

Så hvis du er en nybagt, eller kommende, forælder, er det nu, du skal forestille dig, du sidder i et klassisk amerikanerkøkken i Californien over for James Eckhouse, som lægger sit hoved lidt på skrå, kigger bestemt på dig med sine vise brune øjne, og lægger an til moralen. Den kommer her:

[Tilsæt selv blid pianomusik i baggrunden]

 

Being a parent can be quite overwhelming. I sometimes wish I could have a talk with my younger self when I was in the middle of my early years as a father. I think I would say this:

1) Sure, there are a lot of books to read telling you just what you should do or say as a parent in every situation…but guess what? Your child hasn’t read the books. They don’t know what the ‘correct’ thing to do is…so trust yourself – there is no such thing as a PERFECT PARENT! But make sure to:

2) Realize that this cute little bundle is actually a whole person. Separate from you. With joy, and frustrations, and questions, and yearnings, and a need to be understood, to be listened to. Listen to your child. You don’t have to fix everything. You can’t. But letting them know that their ‘person-hood’ has a place in your heart –  in your consciousness – is one of the most important things to have in their development.

3) When all else fails, have a big sense of humour! It can get tense with upsets and schedules and lack of sleep and so on. But your ‘funny’ will get you through. Especially with your partner. You’ll be amazed at how fast this unbelievably special time will pass. So laugh together…as often as possible!

 

 

James Eckhouses tre råd til kommende superforældre

Well, der har i den. James’ tre råd til, hvordan man bliver en superfar:

  1. Drop ideen om at være en perfekt forælder – nøglen er at være dig selv
  2. Husk at dine børn er hele mennesker og har brug for at blive forstået og elsket
  3. Husk at bevare din humoristiske sans – grin med din partner så ofte du kan

 

Mere med James Eckhouse

Kunne du lide denne dad talk med James Eckhouse? Kunne du tænke dig mere? Så kan du se med i videoerne her, hvor James inviterer inden for i hans casa i Californien til en rigtig dad talk om penge og investering.


Få en dad talk