Boost din investering med månedlige indbetalinger

June Investering med månedlige indbetalinger

Med June kan man komme i gang med at investere fra bare 100 kr. Men hvis vi skal være ærlige – og det skal vi naturligvis – så vil en investering på 100 kr. højst give dig råd til et par ekstra stykker bobletyggegummi om året.

Med andre ord: Du kommer ikke udenom at skulle investere et lidt større beløb, hvis du skal have en større gevinst ud af din investering.

“Men, hov!?” tænker du nok, “hvordan kan det så passe, at I også siger, at man ikke behøver være rig for at kunne komme i gang med at investere?”

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Invester et lille beløb hver måned

Det kan passe, fordi man med June nu har muligheden for at investere små beløb løbende. Man er altså ikke tvunget til at lægge et stort beløb, når man starter, men man kan i stedet investere det, man synes, man har råd til hver måned i stedet.

Takket være effekten fra renters rente, vil du nemlig alligevel potentielt få en del ud af at investere. Vil man have endnu mere ud af effekten fra renters rente, kan man kombinere månedlige indbetalinger med et større engangsbeløb til at starte med.

Prøv selv: Se hvad månedlig indbetaling kan gøre for din investering

Her kan du se, hvad der kan ske med en investering, hvor man laver en løbende månedlig indbetaling. Du kan selv lege med de tre parametre – afkast, oprindeligt indskud og månedlig indbetaling – og se, hvad investeringen potentielt kan være værd efter 15 år, og hvor meget du potentielt kunne have tjent i forhold til, hvis du fik 0% i afkast.

+
Total indbetalt
Beløb efter 15 år
Gevinst

Try June now

Beregneren viser effekten af renters rente og månedlige indbetalinger. Det er ren matematik, med en forudsætning om, at man sætter det samme beløb ind hver måned, og opnår samme afkast efter omkostninger i 15 år. Beregningen tager ikke højde for, at man også skal betale skat.

“Opsparing” med højere renter

Man kan derfor vælge at betragte sin June-investering som en form for opsparingskonto – bare med potentiale for højere renter. Man skal dog kunne leve med den risiko, der altid vil være forbundet med at investere. Men fordi en investering med June altid vil være spredt ud på et stort antal obligationer og aktier over hele verden, og fordi Junes investeringsfonde løbende bliver overvåget og justeret af vores investeringseksperter, vil risikoen holde sig på det niveau, som er defineret for den June-fond, du har investeret i. Alle månedlige overførsler vil blive investeret i den June-fond, du allerede har investeret i, og følge Junes sædvanlige investeringsproces.

 

Prøv June nu!

På June.dk kommer du nemt i gang med at investere. Det tager under ti minutter at komme i gang, og du kan investere fra bare 100 kr.