Når du overfører penge til din June-konto, går investeringsprocessen i gang

Så snart du har overført penge til din June konto går investeringsprocessen i gang. Det er en proces, som indeholder flere led og kræver en del praktik bag kulisserne. Som kunde behøver man ikke bekymre sig om det, da June tager sig af det hele. Men for de interesserede har vi her prøvet at forklare det med en lille illustration.

 

Det foregår sådan her:

Sådan investerer June - det sker der når du overfører penge til din June-konto

 

Bruger du Danske Banks mobilbank?

Hvis du bruger Danske Banks mobilbank eller netbank, vil du også kunne følge din June-investering der. Der kan i løbet af de første fire dage være forskel på hvordan investeringen vises i Mobilbanken i forhold til på june.dk. Efter det fjerde døgn, vil investeringen være synlig i dit June depot.

Hvis du ikke allerede har adgang til Danske Banks mobilbank, kan du som June-investor få det ved at lave en netbankaftale med Danske Bank her