Den erfarne investor Claus Winkelmann fortæller her om, hvorfor risiko ikke skræmmer ham.

Som en erfaren investor er Claus Winkelmann helt klar over, hvilke risici der kan være ved at investe. Men så længe man går ind i en investering med åbne øjne, mener han ikke, at det er noget, man skal være bange for.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Videoen beskriver Claus Winkelmanns personlige holdninger og erfaringer, og passer ikke nødvendigvis til alle kunders økonomiske situation.

 

Med June er din risiko under kontrol

Fra vores undersøgelse ved vi, at mange danskere tror, at investering er meget risikabelt. Det kan det være. Men det er det bestemt ikke altid. Når du investerer med June, bliver din investering altid spredt ud på et meget stort antal aktier og obligationer over hele verden. Det giver en høj spredning af risikoen – og det er med til at gøre det muligt at holde din risiko under kontrol på det niveau, du har valgt.

Prøv June - skriv dig op som beta-tester og være blandt de første der investerer med June

 

Hvem er han?

Claus Winkelmann er en erfaren investor, der, siden han handlede sin første aktie i 1993, har haft en stigende interesse i aktier. Han er medlem af Dansk Aktionærforening og har omkring 500.000 af sin frie formue investeret.  Vil du vide mere om Claus Winkelmann og hans investeringer, så læs med her: http://www.business.dk/privatoekonomi/han-koeber-naesten-kun-udenlandske-aktier