Der kan være mange forskellige grunde til at begynde at investere. Hør Claus Winkelmann fortælle om, hvad han har fået ud af det.

Den erfarne investor Claus Winkelmann investerer for at have noget ekstra til den dag, han og konen får brug for det. Men med tiden er det også blevet hans hobby. Hør ham fortælle om, hvad han har fået ud af at investere, og hvilke perspektiver han ser i det, her.

Videoen beskriver Claus Winkelmanns personlige holdninger og erfaringer, og passer ikke nødvendigvis til alle kunders økonomiske situation.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Hvis du bruger 10 minutter, kan June hjælpe dig mange år frem

Det tager kun 10 minutter at komme i gang med at investere med June – og når du har investeret, sørger vores eksperter for, at du ikke selv behøver vedligeholde din investering. De overvåger løbende Junes investeringer og sørger for, at investeringerne bliver på det risikoniveau, som du har valgt – også over mange år. 

Prøv June - skriv dig op som beta-tester og være blandt de første der investerer med June

 

Hvem er han?

Claus Winkelmann er en erfaren investor, der, siden han handlede sin første aktie i 1993, har haft en stigende interesse i aktier. Han er medlem af Dansk Aktionærforening, og har omkring 500.000 af sin frie formue investeret. Vil du vide mere om Claus Winkelmann og hans investeringer, så læs med her: http://www.business.dk/privatoekonomi/han-koeber-naesten-kun-udenlandske-aktier