Hør Claus Winkelmann fortælle om, hvorfor alle burde lære noget om investering.

Claus Winkelmann er en erfaren investor. Han mener, at danskerne bør vide mere om at investere, og at flere bør interessere sig for det. Både for at gøre noget bedre med deres penge, men også for at lære noget mere om samfundet.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Videoen beskriver Claus Winkelmanns personlige holdninger og erfaringer, og passer ikke nødvendigvis til alle kunders økonomiske situation.

 

Vil du også i gang med at investere?

Der er mange måder, at komme i gang med at investere på. Med June behøver man hverken være rig eller læse Børsen for at lave en professionel langsigtet investering. Når du har besvaret et par enkle spørgsmål om din økonomi og dine forventninger til at investere, anbefaler June en investering, der passer til dig. Det kræver ikke mere end 100 kroner at komme i gang.

Prøv June - skriv dig op som beta-tester og være blandt de første der investerer med June

 

Hvem er han?

Claus Winkelmann er en erfaren investor, der, siden han handlede sin første aktie i 1993, har haft en stigende interesse i aktier. Han er medlem af Dansk Aktionærforening, og han har omkring 500.000 kr. af sin frie formue investeret.  Vil du vide mere om Claus Winkelmann og hans investeringer, så læs med her: http://www.business.dk/privatoekonomi/han-koeber-naesten-kun-udenlandske-aktier