Nu kan du ændre den June-fond, din virksomhed investerer i

Vi åbner nu op for, at du som erhvervskunder kan ændre hvilken June-fond, dine penge er investeret i. Det betyder, at du har fuld fleksibilitet til at vælge en anden June-fond, hvis din virksomheds økonomiske situation, tidshorisont, risikovillighed har ændret sig.

At være fri til at vælge en ny June-fond har været et stort ønske hos flere af vores erhvervskunder, og vi er glade for nu at kunne gøre det muligt.

Det eneste du skal gøre er, at logge ind og ændre fonden til én af vores 4 eksisterende, screenede fonde. De screenede fonde er til dels en lille smule billigere at investere i og fondene følger principperne for bæredygtige og ansvarlige investeringer.

Det koster ikke noget at skifte din virksomheds June-fond. Du finder muligheden for at skifte ved at logge ind på din virksomheds June-konto og åbne ”Din investering” i menuen.


Skal din virksomhed også investere?