Loftet på 300.000 kr. bliver forhøjet

Der er nu muligt at investere op til en million kroner i June. Loftet bliver forhøjet for at gøre det muligt for folk med lidt større opsparinger at benytte June, så uanset om man vil investere 100 kroner eller 1 million, er oplevelsen og den gennemsnitlige omkostning på 0,8% den samme.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Hvorfor ændres loftet nu?

June har været i luften i fem måneder og er løbende blevet udviklet og forbedret i samarbejde med brugerne, som har givet os masser af gode input. Loftet blev oprindeligt indført, fordi June er en helt ny type produkt i Danmark, og det derfor har været vigtigt for os at sikre, at brugerne følte sig trygge ved at bruge det.

Modtagelsen af June har heldigvis været meget positiv, og vi har lært meget af vores brugere, som løbende har givet os feedback siden lanceringen i maj. Derfor vurderer vi nu, at tiden er moden til at hæve grænsen til en million og dermed også imødekomme et ønske fra flere brugere.

Har du ikke en million at investere?

Fortvivl ikke. For mindre kan også gøre det. Du kan stadig investere fra kun 100 kr. og  opsætte faste månedlige overførsler. På den måde kan selv små beløb potentielt vokse sig større over tid, takket være effekten fra renters rente. Kig eksempelvis på millionærskemaet, og se, hvor lang tid du skal bruge for at blive millionær.


Hvad kan June gøre for dig?