… hvoraf 83 millioner er afkast

I dag er en stor dag for os. Vi fejrer nemlig, at June har rundet en milepæl. June har nemlig nu en milliard kroner under forvaltning. Det betyder, at der nu er 1 milliard kroner investeret i Junes fonde. I den anledning, vil vi gerne sige en tak til alle jer, der har investeret og interesserer jer for June. Sådan en milepæl er også en fin anledning til at se lidt tilbage og give en status på, hvordan det går med June. Så her kommer der lidt til de interesserede:

 

 

Det interessante tal for brugerne

En milliard er bare et tal, og vi er godt klar over, at det nok er en større ting for os, end det er for jer, der investerer med June. Men et andet tal, som nok interesserer kunderne mere, er tallet 83 millioner. Det er nemlig det samlede del af milliarden, som er afkast. Det vil sige penge som Junes 23.000 aktive kunder tilsammen har opnået i afkast. Det giver et positivt afkast på ca. 3,609 kr. i gennemsnit pr. bruger.

Som med al andet investering, kan markederne bevæge sig op og ned, og der er ingen garanti for, at afkastet vil udvikle sig på samme måde i fremtiden. Men tallene er et billede af situationen målt d. 7. november 2019, som er den dato Junes fonde rundede en milliard.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Er en milliard mange penge i en investeringsfond?

Ifølge tal fra Nationalbanken ejer danske lønmodtagere og pensionister til sammen værdipapirer for ca. 650 milliarder (opgjort pr. september 2019). Set i det lys, er en milliard investeret i Junes fonde stadig småpenge.

Men det er alligevel vigtigt. Ca. halvdelen af dem, der investerer med June, har nemlig ikke prøvet at investere før – i hvert fald hos Danske Bank. Det vil sige, at der er ca. 11.000 danskere, som muligvis har lavet deres livs første investering gennem June og for første gang oplever at se deres opsparing vokse. Det er vigtigt for os, fordi vores mission er, at gøre det lettere for flere at komme i gang med at investere.

Og netop det er ikke noget danskerne historisk set, har været specielt flittige til. Heller ikke sammenlignet med vores naboer over sundet.

 

Status på June

 


Vil du også investere?