Beta-perioden er forbi, og fra i dag er June åben for alle

Nu er June live

 

I dag er en stor dag for os her på bloggen. Det er nemlig i dag, at vi åbner op og præsenterer June for hele Danmark 🙂

Det betyder, at fra nu af kan alle gå ind på June.dk og prøve, hvor nemt det er at investere med June. Det kræver ikke længere, at man skriver sig op og venter på en invitation.

 

Kom nemt i gang på det nye June.dk

I dag lancerer vi også en helt ny hjemmeside på June.dk. Her kan du med det samme komme i gang med at få en personlig anbefaling til en investering i den June-fond, som passer bedst til dig og din økonomi. June er helt igennem digital, og man kan gå i gang, når man vil. Det mindste beløb man kan investere er 100 kroner, og de gennemsnitlige årlige omkostninger er 0,80% (2017).

Når du investerer med June, får du:

  1. En personlig anbefaling til en June-fond med et mix af aktier og obligationer* som passer til din økonomi, risiko og tidshorisont.
  2. En investering med stor risikospredning på tværs af regioner og sektorer, i en fond som løbende bliver justeret og optimeret af vores eksperter.
  3. En simpel investeringsløsning med fleksibilitet, teknisk support og automatisk indberetning til skat.
  4. Lave omkostninger, uden overraskelser.

Du kan læse meget mere om, hvad June er, og hvordan June virker på June.dk

 

Nye features og tak for hjælpen!

Forud for lanceringen i dag ligger en seks måneders periode hvor June har været i beta og er blevet afprøvet af en gruppe meget dedikerede beta-testere. Vi vil derfor også gerne benytte denne lejlighed til at sende en tak til vores næsten 1000 aktive beta-testere, der som de første har investeret deres penge i June. De har givet os værdifuld feedback som vi har brugt til at gøre brugeroplevelsen af June så nem og intuitiv som muligt.

 

Nyt design på Junes blog

Vi har også lanceret et nyt layout her på bloggen. Idéen med det er at gøre det mere overskueligt at finde rundt i de forskellige posts. Blandt andet har vi samlet vores mest populære blogposts her. Det er et oplagt sted for nye læsere at starte.

 

Udviklingen stopper ikke

Beta-perioden er forbi. Men det betyder ikke, at vi afskediger IT-udviklerne og forsegler kodebasen i en bankboks. Vi vil arbejde på løbende at forbedre June, og vi vil stadig være meget interesserede i at høre om jeres oplevelser med June og modtage forslag til forbedringer. Både fra nye og “gamle” brugere af June.

 

*via såkaldte ETF’er (Exchange-Traded Funds)