Da roeren Mads Reinholdt Rasmussen vandt en pengepræmie ved OL i Beijing, ville han gerne gøre noget aktivt med pengene og begyndte derfor at investere.

Roeren Mads Reinholdt Rasmussen er dobbelt verdensmester og OL-guldvinder (2012) i letvægtsdobbeltsculler. Med et liv dedikeret til en sport, hvor pengene er små, er det vigtigt for Mads at tage nøje vare på sin og familiens økonomi. Derfor er han begyndt at investere.

Prøv June og kom i gang med at investere

Overvejer du også at gå i gang med at investere? Med June behøver du hverken høre Millionærklubben eller læse Børsen for at investere. Du skal blot besvare nogle spørgsmål om din økonomi, risikovilje og tidshorisont, og så får du en anbefaling til en investering, som passer til dine omstændigheder. Læs meget mere på June.dk og følg med her på bloggen for at blive klogere på området.