Mange synes, investering er lidt af en jungle. Vi vil gerne gøre det nemmere og mere gennemskueligt.

Derfor arbejder vi lige nu på June, en ny online løsning med en ambition om at gøre det komplekse enkelt. Vi synes nemlig, investering skal være for alle.
Men hvorfor har vi valgt at kalde vores investeringsløsning for June? For os er June, eller juni, lig med vækst og blomstring og derfor et passende navn; vi vil nemlig gerne have vores brugeres opsparinger til at vokse og blomstre.

Vi sætter strøm til 100 års erfaring

I mange år har vores eksperter i Danske Bank fulgt med i markedet og handlet værdipapirer døgnet rundt for at sikre, at du får mest muligt ud af dine investeringer. Nu er tiden kommet til, at vi kombinerer vores viden og erfaring med den bedste digitale service.

Prøv selv June

Læs meget mere om June, og prøv selv på june.dk