Nu bliver det endnu nemmere at være investor med June. Vi har nemlig lanceret June som app til iPhone og iPad (iOS). Find den under navnet June by Danske Bank i

Hvad kan man med Junes app?

App’en er først og fremmest udviklet for, at du som investor i June nemt kan følge med i din investerings udvikling.

Ligesom på June.dk, viser app’en din investerings udvikling dag for dag, over de seneste tre måneder, seks måneder og siden du startede din investering. Kursen bliver opdateret dagligt på bankdage kl. 13.30.

Med app’en kan du også sætte flere penge ind eller trække penge ud af June. Det foregår på samme måde som på june.dk og følger samme investeringsproces.

App’en er udviklet med touch-ID, så du kan logge ind med dit fingeraftryk. Så behøver du ikke indtaste pin-koden hver gang eller gå rundt med NemID i lommen.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Sådan ser ikonet for Junes app ud.
June by Danske Bank findes i App Store
Udvikling i samarbejde med brugerne

June bliver løbende udviklet i samarbejde med alle jer, som investerer med os. Siden lanceringen i maj 2017 har rigtig mange efterspurgt en app, hvor man hurtigt kunne logge ind og følge sin investerings udvikling.

Vi sætter stor pris på al den feedback, vi får, og vi forventer også løbende at forbedre app’en med flere features fremover. Så hvis du har idéer til, hvordan app’en kan blive bedre, så skriv endelig til os på junesupport@danskebank.dk

App’en findes i første omgang kun til iOS og ikke Android eller andre styresystemer. Til gengæld er June.dk stadig et helt igennem mobiloptimeret site, som fungerer på alle devices og styresystemer.