2020 har været et godt år for June

June har for alvor haft vokseværk i 2020, og pr. 20. januar 2021 har June nu over 2,2 mia. kr. placeret i de fire fonde, hvilket gør June til den absolut største af sin slags på markedet. Negative renter, udbetaling af feriepenge og exceptionelle måneder på aktiemarkedet har øget kunde- og pengetilstrømningen i 2020.

2020 har uden tvivl været et anderledes år. Det gælder også for June, som i den grad har haft vokseværk. Faktisk har 2020 været det bedste investorår for June med et rekordstort inflow på mere end 760 mio. kr., hvilket er 67% højere end i 2019. Samtidig har June kunnet byde 6.500 nye kunder velkommen.

Corona og negative renter har fået os til at investere
Når der er sket en så stor fremgang i 2020, skyldes det til dels corona – men ikke på den negative måde. Tværtimod har pandemien givet os mere tid til at tænke over, hvordan vi skal bruge vores penge. Og der har været ekstra grund til at overveje netop dette spørgsmål i 2020, hvor mange danskere har fået udbetalt feriepenge, og der ikke mindst er blevet indført negative renter. Sidstnævnte har især betydet, at vi har set mange nye investorer.

Vi har samlet lidt facts om June herunder:

 

Infografik - June runder 2,2 mia.

 

Er du ikke kommet i gang endnu? Start din investering med June nu.


Kom i gang nu


Denne blogpost udgør ikke i sig selv investeringsrådgivning. Den skal ikke ses som opfordring til at købe eller sælge andele i Junes fonde. Investering er altid forbundet med en risiko, og eventuelt afkast kan være negativt. Du er selv ansvarlig for at afklare juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering for dig.