For roeren Mads Reinholdt Rasmussen er der ikke noget kontroversielt eller usædvanligt ved at investere.

For Mads er investering simpelthen et spørgsmål om at prøve at tænke sig om og gøre noget fornuftigt med de penge, familien har til overs i budgettet. Herunder kan du høre om, hvad hans mål med at investere er.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Videoen beskriver Mads Reinholdt Rasmussens personlige holdninger og erfaringer og passer ikke nødvendigvis til alle kunders økonomiske situation.

Hvem er han?

Roeren Mads Reinholdt Rasmussen er dobbelt verdensmester og OL-guldvinder (2012) i letvægtsdobbeltsculler. Med et liv dedikeret til en sport, hvor pengene er små, er det vigtigt for Mads at tage nøje vare på sin og familiens økonomi. Derfor er han begyndt at investere.

Prøv June og kom i gang med at investere

Overvejer du også at gå i gang med at investere? Med June behøver du hverken høre Millionærklubben eller læse Børsen for at investere. Du skal blot besvare nogle spørgsmål om din økonomi, risikovilje og tidshorisont, og så får du en anbefaling til en investering, som passer til dig og din økonomi. Læs meget mere på June.dk og følg med her på bloggen for at blive klogere på området.