Sådan kommer du i gang med June

Video duration: 3 min.

Sådan kommer du i gang med June

Video duration: 3 min.

Med June er det nemt at komme i gang med at investere. På under 10 minutter får du en personlig anbefaling til en investering som passer til dig og din økonomi.

Sådan kommer du i gang

Gå ind på june.dk og klik på kom i gang. Herefter kommer du ind i et forløb, hvor June beregner en anbefaling til en investering i den June-fond, som passer til dig og din økonomi. Anbefalingen er uforpligtende og du kan også vælge en anden investering, hvis du ikke er enig i Junes anbefaling.

Det første skridt er at besvare tre spørgsmål om dine forventninger til dig investering. Hvor meget vil du investere, hvor lang er din tidshorisont, og hvor stor risiko ønsker du at have ved din investering?

Bagefter skal du besvare en stribe spørgsmål om din økonomiske situation. Det spørger vi om for at kunne finde den bedste anbefaling til dig.

Når du har fået din anbefaling, kan du vælge at gennemføre investeringen ved at gå videre i forløbet og oprette en June-konto. Hvis du ikke er kunde hos Danske Bank i forvejen, skal du bruge billed-ID for at identificere dig. Når du har underskrevet aftalen med dit NemID, er du klar til at overføre penge til din nye June-konto og komme i gang med at investere.

Read more
Other videos in this series
Currently watching.
Video duration: 3 min.
Sådan kommer du i gang med June

Det tager ikke mange minutter at komme i gang med June. Investeringsekspert Thomas Enevoldsen guider dig i gang.