Giv dig selv en julegave, der bliver ved med at give.

Der er under en måned til juleaften, og måske er du allerede godt undervejs i gaveræset. Og når du har lagt noget under træet til alle dine kære, kan du jo overveje, om du i år også skulle forkæle dig selv med en gave? En gave der hverken kræver, du står i kø, koster mange penge eller er svær at pakke ind. Det kunne jo eksempelvis være en gave, der bliver ved med at give i mange år fremover: Start en investering med June.

Med June er det nemt at oprette en konto, og når du har svaret på nogle simple spørgsmål om din økonomi, din tidshorisont og hvor meget risiko, du er tryg ved, får du et uforpligtende forslag til en investering, der passer til dig. Alt sammen på kun 10 minutter – og uden du behøver at være ekspert i investeringer.

 

Automatisk opsparing hver måned

Når du har oprettet din June-konto, kan du nemt oprette en fast månedlig overførsel med Mobilepay. Du vælger selv beløbet (mindst 100 kr.) og derefter bliver pengene automatisk overført til June hver måned og investeret i den June-fond, du har valgt.

Du behøver ikke foretage dig noget, men du kan følge din investerings udvikling, når du vil, på Junes app eller ved at logge ind på June.dk.

 

Stor spredning gør risikoen mindre

Med June bliver din opsparing investeret i over 1000 forskellige selskaber gennem aktie- og obligationsfonde. Det giver dig stor risikospredning og betyder, at du ikke selv skal bruge tid på at udvælge, hvilke aktier du vil investere i. Man kan aldrig helt fjerne risikoen ved at investere, men stor spredning er en af måderne, hvorpå man kan begrænse den.

 

Hvad kan det blive til?

100 kroner om måneden lyder måske ikke af meget, men selv små beløb kan med tiden vokse sig større og blive til små formuer. I tabellen herunder har vi illustreret, hvor lang tid det vil tage for opsparingen at blive til en million – afhængigt af, hvor meget du indbetaler hver måned, og hvilket gennemsnitligt årligt afkast, investeringen giver.

Denne blogpost udgør ikke i sig selv investeringsrådgivning. Den skal ikke ses som opfordring til at købe eller sælge andele i Junes fonde. Du er selv ansvarlig for at afklare juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering for dig.

Prøv June

Det tager kun 10 minutter at få en anbefaling der passer til din økonomi.