Når du sætter penge ind på din June-konto, eller beder om at få trukket penge ud, går investeringsprocessen i gang. Den varer i alt fem bankdage.

Så snart du har overført penge til din June konto, eller bedt om at få penge trukket ud, går investeringsprocessen i gang. Det er en proces, som indeholder flere led og kræver en del praktik bag kulisserne. Som kunde behøver man ikke bekymre sig om det, da June tager sig af det hele.

Men for de interesserede har vi her prøvet at forklare det med en lille illustration. For nemheds skyld tager den udgangspunkt i et eksempel, hvor en June-bruger overfører penge til sin June-konto eller beder om at få dem trukket ud på en mandag eftermiddag. Vær opmærksom på at der ved udbetaling fra June kan gå en ekstra bankdag, før pengene står på din bankkonto.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Kan man kun investere og trække penge ud om mandagen?

Nej. Du kan investere og trække penge ud alle ugens dage. Illustrationen her er blot et eksempel som, for overskuelighedens skyld, tager udgangspunkt i en mandag. Processen kører alle bankdage, men ikke på helligdage og i weekenden. Så hvis du fx sætter penge ind på en tirsdag eftermiddag, vil handelsdagen være torsdag, og det vil først være den efterfølgende mandag, at handlen afvikles. I visse tilfælde kan det også tage længere tid, at få pengene udbetalt end beskrevet i tegningen herover.

 

Bruger du Danske Banks mobilbank?

Hvis du bruger Danske Banks mobilbank eller netbank, vil du også kunne følge din June-investering der. Der kan i løbet af de første fire dage være forskel på hvordan investeringen vises i Mobilbanken i forhold til på june.dk. Efter det fjerde døgn, vil investeringen være synlig i dit June depot.

Hvis du ikke allerede har adgang til Danske Banks mobilbank, kan du som June-investor få det ved at lave en netbankaftale med Danske Bank her


Vil du også investere?