Afkastet fra din June-investering bliver automatisk indrapporteret til skat. Men du bør selv kontrollere, om det er korrekt.

Når du investerer med June, skal dit afkast, uanset om det positivt eller negativt, indberettes til skat hvert år. Det gør June automatisk for dig, men du bør selv kontrollere, om tallene er korrekte.

Din June-investering bliver beskattet efter princippet om lagerbeskatning, hvilket betyder, at der skal afregnes skat hvert år, uanset om du har solgt din June-investering eller ej. Du finder det tal der er blevet indberettet under afsnittet kapitalindkomst i rubrik nr. 38 på din årsopgørelse.

Hvis du har haft et positivt afkast i det forgangne år, vil du skulle betale skat af det. Hvis du har haft et negativt afkast, vil det medføre et fradrag.

 

Lagerbeskatning – hvordan er det nu, det fungerer?

Du kan læse mere om lagerbeskatning i June her.


Prøv June nu