Hvad mener vi egentlig, når vi i vores nye reklame kalder June for en intelligent opsparing?

Vi er omgivet af teknologi. Det er alle vegne i det moderne liv, og det er en naturlig del af den måde vi lever og træffer valg på. Med en smartphone i lommen har vi adgang til menneskehedens kollektive vidensbank og mere information, end vi nogensinde får tid til at sætte os ind i. Derfor lader vi tit mobilens enorme regnekraft gøre en del af arbejdet for os.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Det kan være til at finde den billigste flybillet, det hotteste hotel, den hurtigste vej til restauranten, eller anbefale den næste TV-serie, der skal binges.

Nogle tager skridtet videre og bor i et intelligent hus, som er selvregulerende for at minimere forbruget, eller får sig et intelligent køleskab, der automatisk bestiller en frisk liter mælk hjem, så der altid er noget at hælde i morgenkaffen.

Med andre ord: Vi benytter hele tiden intelligente løsninger, der, ved at tage højde for den situation vi er i, gør livet lettere uden at kræve noget ekstra af os. Med June har man muligheden for at gøre noget lignende med sin opsparing. Nemlig ved at gøre det nemt at investere den på en måde, som passer til din situation og behov.

Et aktivt valg for din opsparing

June er en intelligent opsparing, fordi du ikke selv skal finde de aktier og obligationer, du vil investere i, men fordi vores algoritme beregner hvilken nøje sammensat June-fond, der bedst passer til dig og din økonomi. Ud fra de oplysninger du indtaster, tager June højde for både hvor robust din økonomi er, hvor stor risiko du er komfortabel med, og hvor lang tid du planlægger at investere. På den måde får du nemt en investering som er relevant for dig.

Du behøver altså ikke at være ekspert i aktier og obligationer for at investere med June.

Du kan også bede June beregne en ny anbefaling til dig, så du altid har den rigtige investering, hvis fx din økonomiske situation ændrer sig.

Når du har startet din investering i en June-fond, behøver du ikke foretage dig mere. Junes fonde bliver nemlig løbende justeret, så de holder sig inden for det aftalte risikoniveau – uanset hvordan de finansielle markeder udvikler sig.

På den måde er din opsparing hele tiden i gode hænder, og hvis du får lyst, kan du holde dig ajour på udviklingen af din opsparing med et tap på mobilen.

Med få klik på kan du trække penge ind og ud af din konto, præcis når det passer dig. Helt gratis.

Med andre ord: June gør det nemt at gøre noget for dine penge. Det er derfor, vi kalder det intelligent opsparing.


Start en intelligent opsparing med June