Husker du at sende hjernen ned i det mentale motionscenter? Hjerneforskeren Troels W. Kjær forklarer hvordan det kan gavne dig - også som investor

Troels W. Kjær er hjerneforsker, overlæge ved Neurofysiologisk Afdeling på Roskilde Sygehus og professor ved Københavns Universitet. Han er en af landets førende eksperter inden for hjernen og én af de mest benyttede i medierne - bl.a. programmet ”De skjulte talenter”, hvor han undersøger og udfordrer den autistiske hjerne.

Troels W. Kjær er hjerneforsker og ekspert i hvordan vores hjerner er skruet sammen, og hvorfor de opfører sig, som de gør. Han mener, at mens vi danskere er flittige til at træne vores kroppe, at vi har glemt at træne vores hjerner.

Det er faktisk slet ikke så krævende – og det kan føre mange gode ting med sig. Blandt andet vil en veltrænet hjerne bliver ramt af demens senere i livet end andre, men en veltrænet hjerne vil også bedre kunne håndtere de irrationelle impulser som krybdyrhjernen sender, når det går nedad på aktiemarkederne, og får os til at sælge i panik, selvom det ikke nødvendigvis er det rationelle at gøre.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Læs mere om Troels W. Kjær og hans forskning her.


Er June noget for dig?