June var i Millionærklubben på Radio 24syv til en snak om passiv investering og de nye investeringsrobotter.

Skal man investere i indeks eller aktier? Det var emnet i dagens udgave af Millionærklubben på Radio 24syv, hvor Jakob Beck Thomsen fra June med i studiet for at tale om indeksinvestering og robo-advisors.

Lyt med her: https://www.radio24syv.dk/programmer/millionaerklubben/35544318/indeks-eller-aktier?start=0

 

Millionærklubben

Millionærklubben bestyres af værterne Pernille Enggaard og Bodil Gantzel (t.v.) – ofte med besøg af aktieeksperterne Lau Svenssen og Lars Persson (t.h.).

 

Radio på video

Dagens udgave af Millionærklubben blev også filmet, og kan ses på Millionærklubbens Facebook-side. Dagens gæster var Jakob Beck Thomsen fra June, Anders Hartmann fra Nord Invest og Mette Harbo Bossow fra Sparindex.

 

 

”Der er et relativt stort problem med, hvordan danskerne investerer, når de investerer. Der er ca. 1 million danskerne, der invester i enkeltaktier. Ca. to tredjedel holder kun to forskellige aktier. Og når man tænker investeringsteknisk fornuftigt, giver det ikke den brede diversificering, som man bør have.” – Jakob Beck Thomsen, leder af June

”I June har vi valgt at bruge indeksinvesteringer via de såkaldte ETF’er. ETF’er er et rigtig godt værktøj til at sikre den fleksibilitet, vi gerne ville have, den lave omkostning vi gerne ville have, og lave indgangsbarrierer.” – Jakob Beck Thomsen, leder af June

Kom nemt i gang med at investere