Kan man narre sin hjerne til at spare mere op? Ja, siger adfærdsforskeren. I fire nye June TALKS-videoer fortæller han hvordan.

Pelle Guldborg Hansen er adfærdsdesigner og forsker i, hvorfor vi mennesker opfører os, som vi nu en gang gør. I videoerne her fortæller han, hvordan man bliver bedre til at styre hjernens naturlige impulser til at bruge penge nu og her, og i stedet sparer dem op, fx via en investering med June.

 

Råd nr. 1: Opret en mental konto

Råd nr. 2: Lav et abonnement på din opsparing

Råd nr. 3: Se dig selv som gammel

Råd nr. 4: Udnyt de store livsbegivenheder

 

Pelle Guldborg Hansen

Adfærdsforsker Pelle Guldborg Hansen
Adfærdsforsker Pelle Guldborg Hansen

Pelle Guldborg Hansen er forsker ved RUC, forfatter og stifter af Det Danske Nudging Netværk. Han har en Ph.d. i spilteoretisk modellering af sociale konventioner fra Roskilde Universitet i 2010. Han har sidenhen arbejdet med implementering af adfærdsøkonomi – især såkaldte ’nudge-interventioner’ – inden for en bred vifte af områder og industrier.

Læs mere om ham her.

 

 

 

Vil du også investere din opsparing?