Kan man narre sin hjerne til at spare mere op? Ja, siger adfærdsforskeren. I fire nye June TALKS-videoer fortæller han hvordan.

Pelle Guldborg Hansen er forsker ved RUC, forfatter og stifter af Det Danske Nudging Netværk. Han har en Ph.d. i spilteoretisk modellering af sociale konventioner fra Roskilde Universitet i 2010. Han har sidenhen arbejdet med implementering af adfærdsøkonomi – især såkaldte ’nudge-interventioner’ – inden for en bred vifte af områder og industrier. Læs mere om ham her.

Pelle Guldborg Hansen forsker i, hvorfor vi mennesker opfører os, som vi nu en gang gør. I videoerne her fortæller han, hvordan man bliver bedre til at styre hjernens naturlige impulser til at bruge penge nu og her, og i stedet sparer dem op, fx via en investering med June.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Råd nr. 1: Opret en mental konto
Råd nr. 2: Lav et abonnement på din opsparing
Råd nr. 3: Se dig selv som gammel
Råd nr. 4: Udnyt de store livsbegivenheder

 


Vil du også investere din opsparing?