Det blev til 47 posts på Junes blog om investering i 2017 - her er de mest læste.

2017 lakker mod enden, og december er det oplagte tidspunkt at se nærmere på årets mest læste artikler. Hvad ville I læse om? Kloge ord fra mester-investor Warren Buffet? Sparetips til privatøkonomien? Eller måske måder at narre hjernen på, så du bedre kan spare op? Få listen over de fem mest læste artikler her:

 

Nr. 5 

Vis mig din investering: Anders Richter – bil-investor (15.788 læsere)

De fleste er klar over, at nye biler mister værdi, det øjeblik de forlader forhandleren. Men nogle biler ender faktisk med at være mere værd med tiden. Mød Bil Magasinets redaktionschef, der selv investerer i biler – og har tjent godt på det.

 

Nr. 4

Se hvad 250 kr. om måneden kan gøre for dig (17.417 læsere)

June Investering med månedlige indbetalinger

Mange danskere er af den opfattelse, at man skal være millionær for at komme i gang med at investere, men faktum er, at du med selv forholdsvis små månedlige beløb kan blive millionær af at investere. Hvis du vel at mærke starter tidligt. I artiklen kan du også prøve beregneren af og indtaste dine egne tal.
 

Nr. 3

Sådan narrer du din hjerne til at spare mere op (18.470 læsere)

Sådan narrer du din hjerne til at spare mere op

De fleste mennesker er udstyret med irrationelle impulser om at bruge penge. Det er selvfølgelig fint nok, hvis du har ubegrænsede mængder. Hvis ikke, er her løsningen på, hvordan du narrer din hjerne til at holde igen med udgifterne.

 

Nr. 2

 

Jeg regner med at kunne pensionere mig selv som 45-årig (33.172 læsere)

31-årige Sune Bjørn Andersen er IT-konsulent med en månedsløn på den lave side af 30.000 kr. Han bekender sig til den økonomiske ‘religion’ financial independence og investerer hver måned en stor del af sin løn for at kunne takke af på arbejdsmarkedet om få år. Læs også, hvad du selv kan gøre for at komme tidligere på pension.

 

OG VINDEREN ER …

Med hele 35.530 læsere kan følgende artikel erklære sig som uofficiel vinder af Junes blog i 2017:

De fleste danskere investerer ‘forkert’ 

‘Spred din risiko! lyder parolen fra langt de fleste investeringseksperter. Alligevel investerer en meget stor del af danskerne for snævert og for risikabelt. I artiklen finder du løsningen på det problem.

 

 

 

Vil du have mere godnatlæsning, finder du alle vores gamle blog-posts her.


Vil du i gang med at investere