Det tager under 10 min. at komme i gang med June. Se med, når Thomas Enevoldsen klikker sig gennem forløbet med at få en anbefaling og opretter en June-konto.

Sådan kommer du i gang med June:

Gå ind på june.dk og klik på ‘Kom i gang’. Herefter kommer du ind i et forløb, hvor June beregner en anbefaling til en investering i den June-fond, som passer til dig og din økonomi. Anbefalingen er uforpligtende og du kan også vælge en anden investering, hvis du ikke er enig i Junes anbefaling.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Det første skridt er at besvare tre spørgsmål om dine forventninger til dig investering. Hvor meget vil du investere, hvor lang er din tidshorisont, og hvor stor risiko ønsker du at have ved din investering?

Bagefter skal du besvare en stribe spørgsmål om din økonomiske situation. Det spørger vi om for at kunne finde den bedste anbefaling til dig.

Når du har fået din anbefaling, kan du vælge at gennemføre investeringen ved at gå videre i forløbet og oprette en June-konto. Hvis du ikke er kunde hos Danske Bank i forvejen, skal du bruge billed-ID for at identificere dig. Når du har underskrevet aftalen med dit NemID, er du klar til at overføre penge til din nye June-konto og komme i gang med at investere.

Se flere June TALKS