Du behøver ikke være millionær for at investere. Med bare 250 kr. om måneden, kan du investere dig til mere 56.000 kr. på 15 år*.

Her i June-teamet er vi glade for vores kaffe på farten. Men latte i papkrus er ikke ligefremt billigt i vores nabolag. Vi har regnet lidt på det, og hvis vi dropper to kopper om ugen, kan vi spare omkring 250 kr. om måneden. Penge som vi potentielt kunne få meget mere ud af ved at investere.

Faktisk kan det blive til 56.171 kr.* om 15 år. Det kan man købe meget kaffe for… eller måske noget mere spændende.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Prøv June nu

 

Brug 10 minutter og se hvilken investering June anbefaler til dig

Vil du i gang med at investere? Det tager kun 10 minutter at få en anbefaling fra June og oprette din konto. Du kan nemt opsætte faste månedlige indbetalinger med Dankort fra helt ned til 100 kr. om måneden.

Få en uforpligtende og gratis anbefaling June.dk

 

*Sådan hænger det sammen

Hvis man indbetaler 250 kr. om måneden til en June-investering til 3% i årligt forventet afkast, vil der, efter 15 år, stå 56.171 kr. på June-kontoen. Heraf vil de 11.717 kr. være afkast (efter omkostninger, før skat). Vi regner i øvrigt med en kaffepris på ca. 32 kr. pr. kop, som er det en latte koster hos vores lokale kaffemand og hos 7-Eleven.

Vi regner med 3%, fordi det er det nuværende forventede årlige afkast ved en investering i fonden “June Balanced”. Det faktiske afkast kan afvige fra det forventede afkast, og det kan blive negativt. Beregningen er derfor ikke en indikation af det faktisk forventede afkast, men vores bedste skøn.

Du står med en formue i hånden – der skal ikke mere end prisen på et par kopper kaffe om ugen til at starte en investering.


Start din egen investering