Med June er det nemt at holde din investering up to date - du får nemlig hjælp fra vores erfarne eksperter

Alene det at gå i gang med at investere, kan være en stor barriere for mange at overkomme. Men når først den første investering er lavet, starter der et nyt arbejde – investeringen skal overvåges og holdes ved lige. Det kan være meget tidskrævende, især for en uerfaren investor. Det vil vi gerne gøre lettere med June.

De finansielle markeder udvikler sig hurtigt og med et vist element af uforudsigelighed. Derfor er det ikke sikkert at det som er det rigtige at investere i dag, også er det rigtige at investere i om ti år.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

 

Hvordan holder man en investering i form?

Ligesom et hus, en bil eller sågar den menneskelige krop, skal en investering holdes ved lige. Den skal holdes i form og plejes, så den klarer sig så godt som muligt, i takt med at verden omkring den ændrer sig.

Har man investeret i meget få virksomheder, fx under 10 forskellige, bør de efterses meget ofte, hvis ikke dagligt, da en pludselig negativ udvikling kan påvirke hele investeringsporteføljen kraftigt. Som investor skal man vurdere, om man stadig tror på sine udvalgte papirer, om man skal holde fast eller sælge nu, eller vente lidt endnu. Det kan være tidskrævende arbejde og kræver stor indsigt i både virksomheder, konkurrenter, politiske forhold og geografiske forhold.

 

Junes eksperter holder dig på sporet

Når du investerer med June, får du dels en anbefaling til en investeringsfond, som giver dig meget stor spredning af aktier og obligationer over hele verden, men du får også hjælp fra nogle af landets mest erfarne investeringseksperter til at holde din investering ved lige. De holder øje med Junes fonde og sørger for, at investeringerne over tid holder det risikoniveau, som du har valgt.

Det foregår typisk ved, at der bliver justeret på forholdet mellem aktier og obligationer, når markedernes udvikling har fået den ene gruppe til at udvikle sig hurtigere end den anden. Denne process kaldes for “re-balancering”, fordi den bringer investeringens risiko tilbage i balance i forhold til den investering, du oprindeligt accepterede.

 

Nye muligheder for vækst

Vores eksperter kan også vælge proaktivt at ændre på June-fondenes investeringer i forhold til balancen mellem aktier og obligationer og den geografiske eksponering imellem for eksempel Europa, USA og Asien. De holder nemlig løbende øje med, om der kan opstå nye vækstmuligheder, som potentielt kan give fondene et bedre afkast. Det kan fx være baseret på deres analyser af makroøkonomiske forhold, generelle forventninger til markedernes udvikling eller særlige risikofaktorer (som fx Brexit, kriser eller andre politiske forhold). Dette kaldes for “taktisk allokering”.

Den løbende re-balancering og taktiske allokering er en del af den service, du får med June. Så behøver du ikke selv gøre det. Du kan se et eksempel på, hvad der sker, når Junes fonde bliver justeret her.

 

Brug 10 minutter - så kan June hjælpe dig mange år fremover

Det tager kun 10 minutter at komme i gang med at investere med June. Med en investering hos June får du også re-balancering med som en service, der varer lige så længe som din investering. Alt sammen inkluderet i prisen.