Det er ikke lige meget om du betaler en procent mere eller mindre - se hvor stor forskel det kan gøre.

Det lyder måske ikke som den store forskel, om man betaler en halv eller en hel procent mere i årlig omkostning for en investering. Men på grund af effekten fra renters rente kan det faktisk betyde en stor forskel for, hvor meget du får ud af din investering over længere tid.

Forestil dig en investering på 25.000 kr. over 15 år

På grund af effekten fra renters rente kan en investering stige mere og mere for hvert år, man holder fast i investeringen. Figuren viser også, hvor stor forskel det over flere år kan gøre, om man betaler 0,82%, 1,5% eller 2,5% i årlig omkostning.

Omkostninger (ÅOP)
  Idag
  +15 år

  Med June vil vi gerne tilbyde investeringer, som også er attraktive i et længere perspektiv. Derfor har vi lavet en løsning, hvor dine penge ikke bliver ædt op af gebyrer. Vi holder de årlige omkostninger lave - kun 0,80% i gennemsnitlig årlig omkostning. Det er lavt i forhold til konventionelle investeringsforeninger*.

  Try June now

  Figuren er illustrativ. Investeringer med June kan udvikle sig anderledes end vist her.

  * Årlig omkostning ved “konventionelle investeringsforeninger” betragter vi her som ~1,53%. Det er baseret på de gennemsnitlige omkostninger (ÅOP), man ifølge investering.dk (17/10-2016) må forvente ved en aktivt forvaltet investeringsforening, der handler både aktier og obligationer, og som har medium risiko. Junes fonde er baseret i Luxembourg og er derfor prisfastsat efter et princip kaldet ongoing charge. Gennemsnitsomkostningen for Junes fonde i henhold hertil er 0,77%. Vi har valgt at referere til ÅOP, da den er mere retvisende for den fulde omkostning.


  Kom i gang med din investering