Da roeren Mads Reinholdt Rasmussen begyndte at investere, var der mange som undrede sig over, at en ung atlet som ham ville investere.

For Mads var investering det eneste fornuftige at gøre med sin opsparing.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Videoen beskriver Mads Reinholdt Rasmussens personlige holdninger og erfaringer, og passer ikke nødvendigvis til alle kunders økonomiske situation. I videoklippet nævner Mads, at man kunne have fået 30-40% i afkast ved at investere i et par år. Med en investeringsfond, som fx June, kan man dog ikke forvente så store stigninger på så kort tid.

Hvem er han?

Roeren Mads Reinholdt Rasmussen er dobbelt verdensmester og OL-guldvinder (2012) i letvægtsdobbeltsculler. Med et liv dedikeret til en sport, hvor pengene er små, er det vigtigt for Mads at tage nøje vare på sin og familiens økonomi. Derfor er han begyndt at investere.

Prøv June og kom i gang med at investere

Overvejer du også at gå i gang med at investere? Med June behøver du hverken høre Millionærklubben eller læse Børsen for at investere. Du skal blot besvare nogle spørgsmål om din økonomi, risikovilje og tidshorisont, så får du en personlig anbefaling til en investering, som passer til dig og din økonomi. Læs meget mere på June.dk og følg med her på bloggen for at blive klogere på området.