Inden roeren Mads Reinholdt Rasmussen begyndte at investere, vidste han, at der altid vil være en risiko for tab, når man investerer.

For Mads var det vigtigt at lave en investering, som han ikke skulle ligge søvnløs om natten over. Hør ham fortælle om sine overvejelser og hvilken investering, han endte med, her:

Videoen beskriver Mads Rasmussens personlige erfaringer og holdninger til investering. De passer ikke nødvendigvis til alles økonomiske situation.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Hvem er han?

Roeren Mads Reinholdt Rasmussen er dobbelt verdensmester og OL-guldvinder (2012) i letvægtsdobbeltsculler. Med et liv dedikeret til en sport, hvor pengene er små, er det vigtigt for Mads at tage nøje vare på sin og familiens økonomi. Derfor er han begyndt at investere.

Kom i gang med at investere. Prøv June.

Når man investerer, er der altid en risiko for, at man kan ende med et tab. Men jo mere du spreder din investering, desto mindre er sandsynligheden for at det sker. Med June bliver din investering spredt til hundredvis af aktier og obligationer. Du er derfor ikke, som Mads i videoen her, afhængig af, om en enkelt virksomhed klarer sig godt.

Hvis du også vil i gang med at investere, så læs mere på June.dk