Hvad betyder økonomisk frihed? For nogen betyder det at have mange penge stående på bankkontoen. Se med her, hvad det betyder for Louise Fredbo-Nielsen.

Iværksætter og fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsens beslutning om at investere sin opsparing har givet hende og kæresten en frihed, som hun ikke oplevede før. Og så har det været med til at finansiere hendes sommerhus.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Hvem er hun?

Louise Fredbo-Nielsen er iværksætter og fremtidsforsker og en af hovedkræfterne i netværket Kvindeøkonomien, som arbejder for at få flere kvinder til at engagere sig i private pengesager. Efter en periode med ondt i maven hver gang hun tjekkede sin netbank, besluttede Louise sig for at tage kontrol over sin privatøkonomi. Hun ville gerne gøre noget godt for sine penge og satte sig for at begynde at investere.

Prøv June og kom selv igang med at investere

Vil du også gerne have mere ud af dine penge? Med June vil vi gøre det nemt for alle at investere. Læs meget mere og prøv det selv på June.dk

 

Flere videoer med Louise Fredbo-Nielsen