Selvom Louise Fredbo-Nielsen har en taget en uddannelse på CBS (Copenhagen Business School), var hun ikke sikker på, om hun kunne finde ud af at investere.

Men en oplevelse med radioprogrammet “Millionærklubben” på Radio 24/7 ændrede hendes syn på sagen. Hør hende selv fortælle historien her:

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Hvem er hun?

Louise Fredbo-Nielsen er iværksætter og fremtidsforsker og en af hovedkræfterne i netværket Kvindeøkonomien, som arbejder for at få flere kvinder til at engagere sig i private pengesager. Efter en periode med ondt i maven hver gang hun tjekkede sin netbank, besluttede Louise Fredbo-Nielsen sig for at tage kontrol over sin privatøkonomi. Hun ville gerne gøre noget godt for sine penge, og satte sig for at begynde at investere.

Prøv June og kom i gang med at investere

Er du selv forbeholden over for at gå i gang med at investere? Med June behøver du hverken høre Millionærklubben eller læse Børsen for at investere. Du skal blot besvare nogle spørgsmål om din økonomi, risikovilje og tidshorisont, og så får du en personlig anbefaling til en investering, som passer til dine omstændigheder. Læs meget mere på June.dk og følg med her på bloggen for at blive klogere på området.