Hvem er den typiske investor-type? Vi har talt med fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen om rollemodeller inden for investering.

Louise Fredbo-Nielsen er iværksætter og fremtidsforsker og en af hovedkræfterne i netværket Kvindeøkonomien, som arbejder for at få flere kvinder til at engagere sig i private pengesager. Efter en periode med ondt i maven hver gang hun tjekkede sin netbank, besluttede Louise Fredbo-Nielsen sig for at tage kontrol over sin privatøkonomi. Hun ville gerne gøre noget godt for sine penge og satte sig for at begynde at investere.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Da Louise gik i gang, var hun slet ikke sikker på, om hun var ‘typen der investerede’. Derfor begyndte hun at lede efter anderledes rollemodeller inden for investering. Den hun fandt, viste hende, at investering ikke kun er for børshajer som Gordon Gekko, der jagter en hurtig gevinst, men også for helt almindelige mennesker som ønsker at gøre noget godt for familiens økonomi på lang sigt.

Prøv June og kom i gang med at investere

Det tog Louise et halvt år at komme i gang med at investere, da hun brugte lang tid på at sætte sig ind i investeringsmarkedet. Men det behøver ikke at være så besværligt. Med June har vi lavet en online investeringsløsning, der fjerner kompleksiteten og skal gøre det let at komme i gang. Er du også nysgerrig på investering, og overvejer du at komme i gang? Læs meget mere om mulighederne med på June.dk