1.205 personer har svaret på vores afstemning. Der er tre ting, de fleste er enige om.

Vi vil gerne have, at June skal være det bedste, du kan gøre med dine penge. Derfor stillede vi spørgsmålet: Hvilke tre ting er vigtigst for dig, hvis du skulle investere? Det har vi nu fået svar på. På June.dk bad vi dig om at stemme på de tre ting, du lægger mest vægt på, når du skal investere. 1.205 personer har talt, og de tre topscorere fik samlet 58% af stemmerne. Herunder kan du tjekke, om du lægger vægt på det samme som andre, samt se hvordan vi vil udvikle June med udgangspunkt i jeres input.

Start din investering på 10 minutter


Kom i gang nu

Det synes folk er vigtigst, når de skal investere

1. Ingen skjulte gebyrer (23%)

“Jeg vil vide præcis, hvad jeg betaler for og hvor meget.”

Omkostningerne forbundet med at investere kan være svære at gennemskue. Og der er ikke noget mere irriterende end at få uventede ekstraregninger. Vi arbejder derfor på at gøre de samlede omkostninger mere gennemskuelige, så du altid ved, nøjagtig hvor meget du betaler.

2. Hurtigt og enkelt (20%)

“Det skal være nemt at klare tingene selv.”

En af de ting, vi lægger vægt på i udviklingen af June, er, at du skal kunne klare det hele hjemme fra sofaen. Vi designer derfor en løsning, hvor du kan lave en investeringsprofil og følge din investering online, når som helst. På den måde kommer du i førersædet og får det fulde overblik over dine investeringer.

3. Hold mig opdateret (15%)

“Jeg vil løbende følge med i, hvordan det går med min investering.”

Med June vil vi gerne have, at du altid kan følge med i din investering. Derfor har vi designet June sådan, at du kan følge din investering på både din mobil, tablet og PC. Vi er også ved at udvikle en feature, hvor du løbende kan få kommentarer fra vores investeringseksperter, om hvad der sker i forhold til udviklingen af din investering.

Mens vi venter…

Første version af June er snart klar [den offentlige version af June blev lanceret 4. maj 2017, red.]. Vi glæder os til at invitere jer indenfor og modtage jeres feedback og input. Mens vi venter i spænding på at åbne op for June, kan I følge med på bloggen. Her vil vi skrive om, hvad der rører sig inden for investering, og hvordan du kan blive klogere på investering. Det er også her, du kan følge med i udviklingen af June.

Uanset om du er fagnørd, nybegynder eller bare har interesse for investering, vil vi gerne dele vores viden med dig på bloggen og høre dine kommentarer og input. For at få løbende updates om de seneste artikler, kan du klikke “Synes godt om” på vores Facebook-side.
Vi glæder os til at komme i gang og sammen med dig gøre det nemmere at investere.